180District Antwerpen ondersteunt de opstart van tien nieuwe samentuinen. Hebt u ideeën voor samentuinen in district Antwerpen of wilt u graag zelf aan de slag in uw buurt? Kent u buren, familie of vrienden die ook interesse hebben in samentuinen? Kom dan langs in het EcoHuis op zaterdag 27 februari. Iedereen is welkom.

Tijdens de workshop geeft de opstartcoach u info over de opstart van 10 nieuwe samentuinen in het district Antwerpen. Zij legt uit hoe u zich kandidaat kan stellen en welke ondersteuning u mag verwachten. Daarna gaan we samen met u uitzoeken waar overal in uw buurt locaties en mensen zijn om een samentuin op te starten. Wilt u meedenken? Schrijf dan snel in. We starten stipt om 13 uur en ronden af om 15 uur.

Dit project kadert in de uitvoering van de Burgerbegroting van het district Antwerpen. Dit wordt gerealiseerd door Antwerpen aan 't woord, in samenwerking met EcoHuis Antwerpen, Tuin in de stad, district Antwerpen, MARTA, ONDERGROND, de Groene Atlas, Netwerk Stadslandbouw, Velt, Samenlevingsopbouw Antwerpen stad, Buurtwerk Posthof vzw,...

Die dag zijn er nog tal van samentuin-workshops in het Antwerpse Ecohuis.

EcoHuis Antwerpen, Turnhoutsebaan 139, 2140 Borgerhout
inschrijven: eef@antwerpenaantwoord.be

 

Melding

logo-antwerpen

Heeft u een melding, maak dan gebruik van onderstaande knoppen.

Sluikstort, volle papiermand, zwerfvuil, wegverzakking, beschadigd straatmeubilair, onderhoud van groen, verkeer, mobiliteit of parkeren. Je moet je eerst aanmelden bij antwerpen.be.

Sluikstort?
Melding

Graffiti?
Melding

Wegverzakking?
Gevaarlijk voetpad?
Melding

Defecte straatverlichting?
Melding

Organogram Stad Antwerpen (pdf)

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief!

Ik ben  

Buurtinfopunt

Dagbladhandel Sonia Patteet
Klapdorp 15, 2000 Antwerpen
03 232 43 94

Schipperskwartier vzw

Buurtinfopunt:
Dagbladhandel Sonia Patteet
Klapdorp 15
2000 Antwerpen
03 232 43 94
statuten