welkom sinterklaasHallo lieve kindertjes! Staan jullie schoentjes al klaar? De Sint is op weg naar het Schipperskwartier! Kijk maar, de poster is er al. Lees snel verder!

sint rondje2De Goedheiligman is reuze benieuwd om jullie allemaal weer eens te zien. En de Pieten natuurlijk ook. Dit jaar is Piet Poef ook weer van de partij; je weet wel, die ondeugende, grappige en aardige Piet, die elk jaar weer nieuwe streken uithaalt.

Nu heeft de Sint een hele drukke agenda, dat zul je wel snappen, want hij moet alle kinderen op de hele wereld een kadootje brengen. Dat is natuurlijk erg veel werk, maar gelukkig heeft hij zijn trouwe Pieten, die heb daar elk jaar weer bij helpen. Alleen die gekke Piet Poef brengt de boel nogal eens in de war, met zijn malle streken. Maar de Sint moet er altijd wel héééél hard om lachen!

sint rondjeDe Sint heeft ook dit jaar weer tijd om eens uitgebreid naar jullie te luisteren. De oude man is heel erg benieuwd naar jullie mooie tekeningen en in het bijzonder is hij natuurlijk erg nieuwsgierig naar jullie verhalen!

Vraag maar eens aan mama of papa om de Sint een handje te helpen, want zoals je weet is de Goedheiligman al héééééél oud en kan hij niet alles meer goed onthouden. Gelukkig heeft hij zijn Grote Sinterklaasboek, maar ja... er staat al zóóóóveel in, dat het lang duurt voordat hij jouw verhaal heeft opgezocht.

Je mag alvast je schoentje gaan brengen naar die lieve mevrouw van de gazettenwinkel, Sonia Patteet, Klapdorp 15. Doe er wat lekkers in voor de Sint. Of voor Piet Poef. Of voor zijn trouwe paard, Slecht Weer Vandaag.

De Sint komt dus naar jullie toe!

sintopbezoek

WANNEER EN HOE LAAT?

Op zaterdag 3 december om 14.00 uur

WAAR?

In Het Stadsmagazijn (Keistraat 5, 2000 Antwerpen)

 

sint2En weet je wat zo leuk is? Hij heeft een kadootje voor je! Jawel, want er zijn dit jaar geen stoute kindertjes en dat vind de Sint heel fijn. Kom dus maar snel je kadootje ophalen.

Papa of mama moet wel even laten weten dat je komt, anders raken de Pieten allemaal in de war, hahahaha! Het formuliertje, dat hier beneden staat, kan mama of papa invullen, dan is de Sint weer gerust.

Awel lieve kinderen, tot ziens op zaterdag 3 december! En hang de poster op!

 

Heeft u uw kind(eren) vorig jaar via dit formulier ingeschreven en is er niets veranderd?

In dat geval hoef u alleen maar de Sint te helpen met een geheugensteuntje (per kind). Stuur de Sint een mailtje.

Nog nooit via dit formulier ingeschreven?

Vul dan a.u.b. nevenstaand alle gegevens in.

Melding

logo-antwerpen

Heeft u een melding, maak dan gebruik van onderstaande knoppen.

Sluikstort, volle papiermand, zwerfvuil, wegverzakking, beschadigd straatmeubilair, onderhoud van groen, verkeer, mobiliteit of parkeren. Je moet je eerst aanmelden bij antwerpen.be.

Sluikstort?
Melding

Graffiti?
Melding

Wegverzakking?
Gevaarlijk voetpad?
Melding

Defecte straatverlichting?
Melding

Organogram Stad Antwerpen (pdf)

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief!

Ik ben  

Buurtinfopunt

Dagbladhandel Sonia Patteet
Klapdorp 15, 2000 Antwerpen
03 232 43 94

Schipperskwartier vzw

Buurtinfopunt:
Dagbladhandel Sonia Patteet
Klapdorp 15
2000 Antwerpen
03 232 43 94
statuten