In het zuiden van Italië ligt in de streek Basilicata het stadje Irsina, waar oude tradities nog onderdeel uitmaken van het dagelijks leven. In de veertiende eeuw werd in het prachtig golvende landschap een franciscaans klooster gebouwd. Op die unieke locatie organiseert Irsina Arte al 12 jaar lang schilderscursussen.

De cursus biedt u de mogelijkheid om teken- en schildertechnieken onder de knie te krijgen of te verdiepen. Daarnaast is het een gelegenheid om de Zuid-Italiaanse cultuur van binnenuit te leren kennen. Een ervaren Italiaanse kok bereidt iedere dag een warme lunch met typische streekproducten, zoals capunti con sugo di carne.

Tijdens een dagexcursie krijgt u de kans om een bijzonder stad in de omgeving van Irsina te ontdekken, zoals Matera. Het centrum van deze uit de rotsen gehouwen stad is Unesco werelderfgoed.

IRSINAARTE Schildercursussen in Italië

  • 17 juni t/m 27 juni 2017
  • 2 sept t/m 12 sept 2017

Voor info: Lieve Ulburghs (0498 454 230) website

Melding

logo-antwerpen

Heeft u een melding, maak dan gebruik van onderstaande knoppen.

Sluikstort, volle papiermand, zwerfvuil, wegverzakking, beschadigd straatmeubilair, onderhoud van groen, verkeer, mobiliteit of parkeren. Je moet je eerst aanmelden bij antwerpen.be.

Sluikstort?
Melding

Graffiti?
Melding

Wegverzakking?
Gevaarlijk voetpad?
Melding

Defecte straatverlichting?
Melding

Organogram Stad Antwerpen (pdf)

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief!

Ik ben  

Buurtinfopunt

Dagbladhandel Sonia Patteet
Klapdorp 15, 2000 Antwerpen
03 232 43 94

Schipperskwartier vzw

Buurtinfopunt:
Dagbladhandel Sonia Patteet
Klapdorp 15
2000 Antwerpen
03 232 43 94
statuten