Valentijn

 

Een tijd geleden kwam er aan de kaasbrug een bakkerij. Iedereen content met deze aanwinst. Op dit moment is bakkerij Diné gesloten wegens aanpassingswerken.

Gans de buurt is in beweging, hoe meer zielen hoe meer vreugd ! Nu komt er nog een bakkerij zich vestigen op het Klapdorp, er is dus leven in de brouwerij.....excuseer , in het Schipperskwartier !!! 

Met de valentijn die eraan komt wil ik jullie graag het volgende vertellen . Toen ik vorige week in de gazettewinkel kwam, gewoon er binnenkomen is al plezant, er is altijd wel een praatje te slagen over van alles met de aanwezigen van het moment en Sonja natuurlijk, die met haar grote mensenkennis haar licht menigmaal doet schijnen.

Het ging over de liefde, en het al of niet hebben van geliefden.

Toen zei Sonja dat de liefde overal in je omgeving kan aanwezig zijn.  Wij, toehoorders in de winkel voelde de liefde stromen doorheen het ganse schipperskwartier.

Lieve schatten allemaal, ik wens jullie allen veel liefdevolle dagen toe. Niet alleen met Valentijn, maar het ganse jaar door.

En daar mag gerust een patteeke bij zou ik zeggen . ♥️♥️♥️

 

Beste groeten Den Dirk

Melding

logo-antwerpen

Heeft u een melding, maak dan gebruik van onderstaande knoppen.

Sluikstort, volle papiermand, zwerfvuil, wegverzakking, beschadigd straatmeubilair, onderhoud van groen, verkeer, mobiliteit of parkeren. Je moet je eerst aanmelden bij antwerpen.be.

Sluikstort?
Melding

Graffiti?
Melding

Wegverzakking?
Gevaarlijk voetpad?
Melding

Defecte straatverlichting?
Melding

Organogram Stad Antwerpen (pdf)

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief!

Ik ben  

Buurtinfopunt

Dagbladhandel Sonia Patteet
Klapdorp 15, 2000 Antwerpen
03 232 43 94

Schipperskwartier vzw

Buurtinfopunt:
Dagbladhandel Sonia Patteet
Klapdorp 15
2000 Antwerpen
03 232 43 94
statuten