Zoals elk jaar GROTE KUIS. En nu de lente al wat begint te kriebelen wil ik iedereen oproepen om buiten te komen en zonder schroom straten en pleinen te doen blinken... en vooral voor je eigen deur te vegen. Dan kunnen we met zen allen met een propere lei een nieuw jaar starten waar weer veel zal te beleven vallen . 

En dat begint al op 27 april alwaar op de Houten Brug jullie allemaal welkom bent. Iedereen kan dan bekomen van de gedane arbeid, gezellig bijkletsen en de liefhebbers kunnen dan een plantenbak vullen met de aangeboden plantjes.

Vandaag nam ik enkele foto's van onze buurt en je kan er niet omheen, onze buurt zal weer heel wat nieuwe bewoners kunnen verwelkomen. Veel nieuwe gebouwen, maar ook oudere woningen krijgen een grondige renovatie .

Wij weten dat het hier goed wonen is en als we met zen allen lief zijn voor elkaar zoals we dat zovele jaren al doen , hier en daar een helpende hand toestekend ....ja , wat wil je dan nog meer .

Lieve mensen , tot één van de dagen en zeker op den drink na gedane opkuis.

Beste Groeten Den Dirk. 

 

AANVULLING

Omwille van de voorspelde weersomstandigheden wordt het buurtkraam op de Houten Brug voor de verdeling van de plantjes  niet opgesteld.

Maar geen nood!  De mensen die zich inschreven kunnen hun plantjes ophalen in Het Stadsmagazijn, Keistraat 5-7.

Met vriendelijke groeten,

Buurtcomité Schipperskwartier

Melding

logo-antwerpen

Heeft u een melding, maak dan gebruik van onderstaande knoppen.

Sluikstort, volle papiermand, zwerfvuil, wegverzakking, beschadigd straatmeubilair, onderhoud van groen, verkeer, mobiliteit of parkeren. Je moet je eerst aanmelden bij antwerpen.be.

Sluikstort?
Melding

Graffiti?
Melding

Wegverzakking?
Gevaarlijk voetpad?
Melding

Defecte straatverlichting?
Melding

Organogram Stad Antwerpen (pdf)

Nieuwsbrief

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief!

Ik ben  

Buurtinfopunt

Dagbladhandel Sonia Patteet
Klapdorp 15, 2000 Antwerpen
03 232 43 94

Schipperskwartier vzw

Buurtinfopunt:
Dagbladhandel Sonia Patteet
Klapdorp 15
2000 Antwerpen
03 232 43 94
statuten